اخبار موسیقی

همراه با هنرمندان آلبوم "خاص"

موسیقی/آلبوم «خاص» جدیدترین کاری‌ست که با همکاری چندین و چند خواننده شاخص پاپ این روزها قرار است وارد بازار موسیقی کشور شود و قطعاً‌ با عکس‌العمل‌های فراوانی هم مواجه خواهد شد. این آلبوم در سکوت کامل خبری مراحل انتخاب خواننده و ضبط ‌اش را گذراند و همین باعث شد که پس از رسانه‌ای شدن خبر تولید چنین آلبوم پرستاره‌ای، حساسیت‌ها نسبت به آن بیشتر و بیشتر شود.

تقریباً تمام چهره‌هایی که در این آلبوم حضور دارند جزو بهترین‌های عرصه پاپ هستند.محسن چاوشی، بابک جهانبخش، فرزاد فرزین، رضا یزدانی، پیام صالحی، علی اصحابی، شهاب رمضان، مهدی مدرس و گروه پاپ «سون» هنرمندانی هستند که در این آلبوم حضور دارند و هرکدام با یک قطعه که با ترتیب حرف الفبا در ترتیب چینش کار گنجانده شده، آلبوم «خاص» را تشکیل داده‌آند. این آلبوم بنا بر گفته تهیه ‌کنندگان آن قرار بود که اوایل تیرماه در بازار موسیقی کشور منتشر شود.

محسن چاوشی: همه حرف‌ها را در آثارم می‌زنم

پس از انتشار آلبوم «حریص» محسن چاوشی در سکوت کامل خبری به سر می‌برد و با وجود حرف و حدیث های فراوانی که در مورد او در بازار موسیقی کشور مبنی بر وقوع اتفاقات تلخ و دور از انتظار در زندگی شخصی این خواننده نقل می‌شود، او همچنان خود را در بایکوت خبری قرار داده و حاضر نیست با هیچ رسانه ای گفتگو کند.
اما این سکوت از قرار در قطعه‌ای به نام «‌ها» شکسته شده و همه دغدغه‌های عاشقانه این خواننده را در خود نهفته دارد. قطعه‌ای که تمام حال و روز پر دردسر این روزهای چاوشی را روایت می‌کند و عشق عمیقی که دیگر نیست و «‌ها» ی گرمی که دستهای سردش را گرمایی دهد...
این خواننده در مورد این قطعه و سکوت این روز‌هایش به «موسیقی ما» گفت: «هیچ حرفی برای گفتن ندارم. همه حرف‌های من در کار‌هایم است و همه می‌توانند همه چیزهایی را که از من دوست دارند بدانند، از کار‌هایم برداشت کنند. در مورد "ها" هم من همه حرف‌هایم را در مورد خودم و حال و روز این روز‌هایم در این قطعه آورده‌ام و به نظرم این بهترین شیوه ممکن است که یک هنرمند فقط با کار‌هایش بتواند با مخاطبان خودارتباط برقرار کند.»
«‌ها» در قالب آلبوم «خاص» 20 تیرماه در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.
آلبوم «خاص» با حضور تعداد زیادی از ستاره‌های موسیقی از قبیل محسن چاوشی، فرزاد فرزین، بابک جهانبخش، رضا یزدانی، مهدی مدرس، شهاب رمضان، علی اصحابی، پیام صالحی و مازیار فلاحی تولید شده و در مراحل نهایی چاپ و تکثیر قرار دارد.

بابک جهانبخش دنیا را تکان می‌دهد!

یکی دیگر از خواننده هایی که با یک قطعه در آلبوم «خاص» حضور دارد، بابک جهانبخش است. او که پس از انتشار آلبوم جدیدش «زندگی من»، اعتقاد داشت «زندگی من با «خاص» کامل می‌شود»، این روز‌ها به شدت درگیر تمرین برای کنسرت بزرگ‌اش در تهران است و کمتر در محافل موسیقی آفتابی می‌شود.
جهانبخش صحبت‌های جالبی در مورد قطعه‌اش در «خاص»  داشت: «این قطعه «دنیا رو تکون می‌دیم» نام داشت که به اشتباه «دلسرد نشو از عشق» درج شده است. این قطعه جزو قطعاتی بود که خیلی دوست داشتم در آلبوم جدید‌ام آنرا بگنجانم و اگر در آلبوم خودم بود، حتما به عنوان قطعه سرکاستی از آن استفاده می‌کردم. شعر این قطعه زائیده ذهن خلاق محسن شیرالی است. کلا ارتباط خوبی با ترانه‌های محسن شیرالی برقرار کرده‌ام و از گوشه و کنار هم به گوشم رسیده که در آلبوم «زندگی من» کارهایی که کلام آن‌ها را شیرالی گفته بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. ملودی آنرا خودم ساختهام و زحمت تنظیم آنرا هم انوشیروان تقوی انجام داده است.»
گمانه زنی‌های فراوانی در مورد این قطعه در این آلبوم شده و آنهایی که کل آلبوم را شنیده‌اند اعتقاد دارند که این قطعه همه قابلیت‌های دیده شدن در آلبوم را داراست.
 قبل از انتشار این البوم بابک جهانبخش سوپرایز ویژه‌ای را هم به همه مخاطبان  رو کرد و ترجیع بند قطعه‌اش را به صورت اختصاصی به آن‌ها تقدیم کرد: «عمری اگه باقی بود / فردا رو اگه دیدیم/ با شهرت این احساس/ دنیا رو تکون می‌دیم....»

شهاب رمضان: آلبوم‌های مشترک همیشه موفق‌اند!

شهاب رمضان یکی از خواننده‌هایی‌ست که با یک قطعه در این آلبوم حضور دارد و‌‌ همان‌طور که خودش می‌گوید، از حضور در این آلبوم رضایت کامل دارد: «آلبوم‌های مشترک با توجه به اینکه همه دوستان سعی می‌کنند بهترین کار‌هایشان را در آن داشته باشند، همیشه موفق از آب در می‌آید. من وقتی فهمیدم که بسیاری از بزرگان موسیقی پاپ در این آلبوم حضور دارند، پیشنهاد این همکاری را قبول کردم و همه سعی‌ام نیز بر همین بود که یکی از بهترین کار‌هایم را برای این آلبوم بسازم.»
در آلبوم «خاص»، رمضان با قطعه‌ای به نام «بزار عاشق تو باشم» حضور دارد. خود این خواننده در مورد این قطعه گفت: «سیروان خسروی تنظیم این قطعه را بر عهده داشته و امیر ارجینی هم ترانه "بزار عاشق تو باشم" را سروده است. ملودی آنرا هم خودم ساخته‌ام و دو ماهی برای ساختن این قطعه وقت صرف شده است.»
رمضان همچنین در مورد آلبوم جدیدش و تداوم همکاری‌اش با «سیروان خسروی» به سایت موسیقی ما گفت: «قطعا در آلبوم جدیدم با سیروان و زانیار همکاری خواهم کرد و ترانه‌های کار را هم حسین صفا و امیر ارجینی سروده‌اند.»
گفتنیست «رمانتیک» اولین آلبوم شهاب رمضان بود که این خواننده در این آلبوم با «سیروان خسروی» همکاری کرده بود که با نتایج خوبی هم بابت این همکاری رو به رو شد. رمضان پس از موفقیت آلبوم‌اش برای اولین بار در تهران و برج میلاد روی استیج رفت تا توانایی‌هایش را در اجرای زنده نیز به معرض نمایش بگذارد. آلبوم «خاص» می‌تواند فصل جدیدی از فعالیت‌های هنری این خواننده باشد.

دانلود قطعه هایی از  آلبوم "خاص"

علی اصحابی: گفتم اسم آلبوم باید «خاص» باشد!

علی اصحابی اعتقاد دارد که حضور بزرگان موسیقی در یک آلبوم پاپ می‌تواند اهالی و مخاطبان موسیقی را بیشتر برای شنیدن آثار هنرمندان مورد علاقه‌شان ترغیب کند. همچنین معتقد است این به روند اعتلای موسیقی کشور کمک می‌کند. این خواننده در مورد همکاریاش در این آلبوم  گفت: «پیشنهاد این همکاری از طریق رسول ترابی به من شد و وقتی در مورد آلبوم اطلاعاتی به دست آوردم و حضور دوستان خوبم را در این آلبوم دیدم، قبول کردم که با آن‌ها همکاری کنم.»
او در مورد تک قطعهاش در این آلبوم نیز گفت: «من یکی از قطعاتی که برای آلبوم خودم ساخته بودم را از آلبوم شخصی‌ام بیرون کشیدم. اسم این قطعه «خاص» بود و پس از توافق بر سر مسائل مالی، همکاری انجام شد.»
اصحابی در مورد همکارانش در این قطعه و تیم کاری‌اش گفت: «سمیه کاویانی ترانهٔ این اثر را سروده است و ملودی را خودم ساخته‌ام. تنظیم نهایی کار را هم کوشان حداد انجام داده که از او بابت این تنظیم هنرمندانه ممنونم.»
این خواننده در مورد آلبوم انفرادی و مراحل ساخت آن نیز اطلاعاتی را به صورت اختصاصی در اختیار «موسیقی ما» قرار داد: «آلبوم جدیدم همه مراحل ساخت و تولید‌اش را گذرانده و «کولاک» نام دارد. امتیاز آن هم در اختیار شرکت «ایران گام» است و طبق قرارداد قرار است در تاریخ ۱۰ مرداد در بازار موسیقی کشور منتشر شود.»

رضا یزدانی: «فقط یه کمی چای واسه من بریز...!»

رضا یزدانی در مورد آلبوم «خاص» اعتقاد دارد: «هر چند من هنوز هیچکدام از قطعات آلبوم را نشنیده‌ام ولی می‌توانم پیش بینی کنم که آخر و عاقبت خوبی در انتظار این آلبوم باشد.»
او در مورد تک قطعه‌ای که با صدای او در این آلبوم گنجانده شده گفت: «اسم این قطعه «فقط یه کمی چای واسه من بریز...!» است که فضای آن فضای واقعی زندگی من در این روزهاست و خودم را به تصویر کشیده‌ام. خود واقعی‌ام با نگاهی متفاوت و از دور که دغدغه این روز‌هایم را دارم و حال و روزی که خط به خط این ترانه را تشکیل داده است.»
یزدانی برای شکل گیری و ساخته شدن این قطعه حدود دو ماه نیم وقت صرف کرده و تیم کاری‌اش در این قطعه هم در بخش ترانه، میثم یوسفی و سروش دادخواه است و تنظیم «فقط یه کمی چای واسه من بریز...!» را هم میلاد عدل به عهده داشته است. ملودی کار هم مثل اکثر کارهای این خواننده ساخته خودش است.
یزدانی همچنین در مورد انتشار فیلم یک دقیقه‌ای همخوانی خود و بهرام رادان و لو رفتن ماجرای همکاری مخفیانه‌اش با این ستاره سینما که در حال ضبط آلبومی انگلیسی – فارسی است، حاضر به گفتگو نشد و گذر زمان را بهترین جواب برای مشخص شدن همه علامت سوال‌ها دانست.

وقتی مهدی مدرس «خوابش نمی‌برد»....!

مهدی مدرس جزو معدود خواننده‌هایی است که بدون داشتن آلبوم مجاز، تجربه استیج و برگزاری کنسرت را در ایران داشته و آن طور که شواهد نشان می‌دهند، آلبوم «خاص» اولین حضور رسمی این خواننده در بازار موسیقی کشور خواهد بود که قبل از آلبوم خودش «مدرش شمال» در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.
این خواننده در این مورد اعتقاد دارد: «من یک سری مشکلاتی را بخاطر ماجرای ممنوع الکاری‌ام داشتم که خدا را شکر به لطف دوستان در وزارت محترم ارشاد، بر طرف شدند و اواسط تیر هم آلبوم رسمی من «مدرس شمال» در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد».
مدرس تجربه حضور در آلبوم خاص را بسیار ارزشمند توصیف می‌کند و در مورد تک تراکی که از او در این آلبوم گنجانده شده، می‌گوید: «اسم این قطعه «خوابم نمی‌بره» است. که داستان جالبی هم دارد. با «یاحا کاشانی» در استودیو بودیم که او بی‌مقدمه گفت من سه شب است که نخوابیده‌ام. همین تلنگری بود برای من و دیدم چه ایده خوبی می‌تواند باشد. کار را با همکاری انوشیروان تقوی ساختیم و امیدوارم مورد توجه قرار بگیرد.»
تنظیم این قطع هم در نوع خوش قابل توجه است و تا حد زیادی متفاوت‌تر از بقیه قطعات آلبوم به نظر می‌‌اید: «خود من هم وقتی برای اولین بار آنرا گوش کردم همین اعتقاد را داشتم. ولی به نظرم همین خاص بودن تنظیم باعث می‌شود که مورد توجه قرار بگیرد.»
وی همچنین در مورد تاخیرهای سریالی در تاریخ انتشار آلبوم از سوی تهیه کنندگان آلبوم اعتقاد دارد: «دوستان تهیه کننده همه تلاششان را کرده‌اند و این تاخیر‌ها را نباید فقط به حساب آن‌ها گذاشت. بسیاری از مسائل جانبی هستند که در این مورد تاثیر گذارند. طبق آخرین شنیده‌های من آلبوم روز ۱۳ تیر وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد.»
گفتنی ست این خواننده در تاریخ ۱۷ تیر نیز در سالن اریکه ایرانیان و در دو سانس بروی استیجخواهد رفت و به اجرای برنامه خواهد پرداخت: «دوباره این سعادت را دارم که رو در روی دوستانم و مخاطبان خوب موسیقی اجرا داشته باشم و بابت این اتفاق خوشحالم. من از برنامه قبلی‌ام یک اسپانسر برای برنامه‌های زنده گروهم گرفته‌ام که آن‌ها حاضر شده‌اند بخشی از هزینه‌ها را تقبل کنند و همین بهترین فرصت برای ما بود که قیمت بلیط‌ها را کاهش بدهیم. به هر حال برای یک خانواده حتی سه نفره تهیه بلیط ۵۰ هزار تومانی خیلی سنگین است و ما بخاطر همین این ایده را برای رفاه حال مخاطبان موسیقی به کار برده‌ایم. امیدورام با این کار تعداد بیشتری از دوستان را در سالن ببینیم و همه سعی‌ام را برای بهتر شدن برنامه خواهم کرد که همه با رضایت کامل از سالن بیرون بروند.»

«خیانت» به فرزاد فرزین!

فرزاد فرزین دیگر خواننده‌ای است که با یک قطعه در آلبوم «خاص» حضور دارد. او پس از اجرای موفق‌اش در تهران، در مورد این آلبوم و قطعه‌ای که قرار است در ان بخواند، گفت: «یکی دو ماه پیش، ماجرای این آلبوم به گوشم رسید و سپس از طرف یکی از تهیه کنندگان کار، پیشنهاد حضور در این​آلبوم مطرح شد. پس از توافقات لازم، قطعه «خیانت» را خواندم که انوش تقوی آهنگسازی و تنظیم کرده ات و قرار است در آلبوم گنجانده شود.»
وی افزود:: «این قطعه نیز همانند اکثر کارهایی که در آلبوم است، فضایی ریتمیک و هاوس دارد و برای ساختن​اش تمام انرژی‌ام را گذاشته​ام. در کل به نظرم آلبوم خوب و قابل دفاعی است که قرار است ظرف همین سه چهار روز وارد بازار موسیقی کشور شود. البته در مورد تاریخ انتشار این قبیل آلبوم‌ها نمی‌شود با قاطعیت نظر داد و همیشه در لحظه‌های آخر، نا​هماهنگی​هایی در انتشار آن‌ها به وجود می‌​آید که باعث تاخیر در توزیع کار در بازار می‌شود.»

پیام صالحی و یک «شش و هشت» خوشحال...

پیام صالحی پس از اجرای کنسرت انفرادی‌اش در برج میلاد این روز‌ها باز با آریانی هاست و برای کنسرت بزرگ این گروه در کیش تمرین می‌کند تا نقطه پایانی گذاشته باشد به تمام حرف و حدیث‌هایی که این روز‌ها نقل محافل رسانه‌ای و موسیقی شده است.
او که در برنامه و اجرای انفرادیاش برای اولین بار قطعه «شش و هشت» خودش در آلبوم «خاص» را خواند، در مورد ان اعتقاد دارد: «دوست داشتم وقتی مخاطب آلبوم را یک بار از اول تا آخر گوش می‌کند، پس از اتمام آلبوم کار من در ذهن‌اش ماندگار باشد و بتواند با فضای آن ارتباط برقرار کند. برای همین رفتم سراغ یک فضای ریتمیک و شاد تا بهتر بتوانم تاثیر گذاری کار را حاکم کنم. ریتم شش و هشت و شاد را برای آن انتخاب کردم و کاملا از فضای قطعات دیگر آلبوم فاصله گرفتم. امیدورام که آن مورد توجه مخاطبان‌ام قرار بگیرد. در کنسرت‌ام که مخاطبان حاضر در سالن استقبال خوبی از آن کردند و این نشان می‌داد آن‌ها کار را دوست داشته‌اند. همین جا و از طریق این تریبون دوست دارم که تشکر کنم از دوستان شرکت «چهره خندان» که به من اجازه دادند که قبل از انتشار آلبوم کار قطعه‌ام را در کنسرت‌ام بزنم. این ریسک بزرگی ولی دوستان لطف کردند و بابت این لطف من از آن‌ها تشکر می‌کنم.»
گفتنی‌ست البوم خاص با حضور محسن چاوشی، رضا یزدانی، شهاب رمضان، مهدی مدرس، فرزاد فرزین، بابک جهانبخش، مازیار فلاحی، علی اصحابی و پیام صالحی از سوی شرکت «چهره خندان» و با سرمایه گذاری «اوای فروهر» طبق آخرین اخبار بیست‌ام تیر در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.

منبع:موسیقی ما     تاریخ درج خبر:17/4/1390

اخبار موسیقی بازگشت