جشنواره فیلم فجر  88 ::  حاشیه های اختتامیه بخش بین الملل بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر ؛

    صفحه اصلی |  اخبار | ورزش | سینما |  موسیقی | دانستنیها | اس ام اس |  عکس | لینکستان | طراحی وب |  مهویزان | ارتباط با ما |  نقشه سایت

    شما اینجا هستید:صفحه اصلی/ سینما / جشنواره فیلم فجر 88

اخبار ویژه بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر

حاشیه های اختتامیه بخش بین الملل بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر

جشنواره فیلم فجر  88/

مجری اشتباه مي‌كرد، شمقدری و حاتمی‌کیا روبوسي...

مراسم اختتامیه بخش بین‌الملل بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر امسال با بي‌تابي‌هاي مجري و عدم تدارك برنامه‌اي خاص و مشخص با نوعي سردرگمي مواجه بود.
پس از آغاز مراسم؛ کلیپ قطار سینمای ایران که در ایستگاه بیست و هشتم نگه مي‌داشت و مسافران را پیاده می‌کرد مجددا پخش شد. این کلیپ در برنامه افتتاحیه نیز پخش شده بود. سپس مجری مراسم به روی سن آمد و از اجرای خود نشان داد که به زبانهای انگلیسی ترکی مسلط نیست و این امر در طول برگزاری مراسم با عدم ارتباط بین مجری و اهداکنندگان جایزه و برندگان کاملا مشخص بود . اجرای مراسم به سمتی پیش رفت که مجری مراسم به جای صحبت کردن به زبان ترکی با میهمانان ترکیه‌ای؛ به زبان آذری صحبت می‌کرد.
تسلط مجری به سینما و آشنايي با عوامل آن در هنگام اعلام جوايز؛ بار ديگر خود را نشان داد. هنگامی که جواد عزتی(یکی از بازیگران فیلم سینمایی طلا و مس) در غیاب همایون اسعدیان به روی سن آمد تا جایزه این فيلم را دریافت کند؛ مجری متبحر مراسم جواد عزتی را به جای منوچهر محمدی اشتباه گرفت.
نبود یک مترجم که سخنان میهمانان را ترجمه کند بر عدم تسلط مجری مراسم بر نام‌های خارجی و اسامي فیلم‌ها مزید بر علت شده بود تا تماشاگران و میهمانان اندک مراسم در شناسایی برندگان دچار مشکل شوند و برای میهمانان و تماشاگران برنامه اختتامیه این سوال پیش بیاید که آیا مجری تواناتری در ایران وجود ندارد تا اجرای مراسم اختتامیه جشنواره ای چنین مهم را برعهده بگیرد.
مراسم ادامه پیدا کرد تا زمانی که در نقطه اوج آن؛ توسط حاتمی‌کیا رقم خورد. حاتمی‌کیا در زمان دریافت سیمرغ بلورین فیلنامه فیلم به رنگ ارغوان در بخش جام جهان نما با تمجید از عملکرد جواد شمقدری گفت: در این پنج سال من فیلم را روی پرده ندیدم و فرصت نمایش این فیلم را عزیزمان؛ جواد شمقدری ایجاد کرد و من از ایشان تشکر می کنم. نگرش و تلقی من و شمقدری نسبت به این فیلم یکسان است. سخنان حاتمی کیا باعث شد تا جواد شمقدری در زمانی که حاتمی کیا از روی سن پایین می آمد او را گرم در آغوش بگیرد و ببوسد.

جایزه بین الملل برای فیلمی که در این بخش حضور نداشت

فیلم "عصر روز دهم" ساخته مجتبی راعی دوشنبه شب در اختتامیه بخش بین الملل جایزه ویژه تماشاگران را از ان خود کرد در حالی که در این بخش حضور نداشت.
در سه بخش بین الملل بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر فیلمهای "به رنگ ارغوان"، "طهران تهران"، "ملک سلیمان"، "آناهیتا"، "کیمیا و خاک"، "بیداری رویاها" و "یوسف پیامبر" حضور داشتند که شب گذشته در مراسم اختتامیه این بخش جوایز خود را دریافت کردند.فیلم "عصر روز دهم" به تهیه کنندگی منوچهر محمدی فقط در بخش مسابقه سینمای ایران حضور داشته و در این صورت نمی تواند جایزه ویژه تماشاگران بخش بین الملل را از آن خود کند.

 

منبع: مهویزان به نقل از ایلنا-مهر   تاریخ درج خبر:13/11/1388

بازگشت
 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید.Bookmark and Share      

 كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به مهویزان(mahvizan.com) می باشد.
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع :
مهویزان( mahvizan.com ) امکان پذیر می باشد.

powered by mahvizan ©

Copyright 2008-2009  mahvizan.com

 صفحه اصلی l مهویزان l طراحی وب l ارتباط با ما l نقشه سایت

   اخبار l ورزش l سینما l  موسیقی l دانستنی ها l عکس l   اس ام اس l لینکستان